Mercedes-specialist

Autobedrijf Felder is bij uitstek de Mercedes-Benz specialist van de Achterhoek en ver daarbuiten.

Als Mercedes-Benz bestuurder heeft u niet voor niets voor het merk Mercedes gekozen. Om uw Mercedes in optimale staat te  houden, is kwalitatief onderhoud erg belangrijk.

Bij ons bent u aan het juiste adres en wordt uw Mercedes ongeacht de leeftijd en kilometerstand behandeld alsof deze  vandaag uit de fabriek is komen rollen.  

In onze moderne werkplaats wordt door onze monteurs met grote toewijding en liefde aan uw Mercedes gewerkt. Hierbij  maken wij gebruik van de allerbeste eersteklas-apparatuur.

Storingsonderzoek

Waar de meeste garagebedrijven niet beschikken over de juiste apparatuur om een storingsdiagnose van uw Mercedes te  stellen, kunnen wij met onze originele Mercedes-Benz diagnoseapparatuur controles uitvoeren op uw auto en hierbij de  kleinste afwijkingen constateren.

Indien wij een storing hebben gevonden, wordt deze natuurlijk ook met de hoogste Mercedes-Benz kwaliteit hersteld, zodat u nog  jarenlang kunt blijven genieten van uw auto.

Groot en klein onderhoud aan uw Mercedes Benz

Voor een grote of kleine beurt, APK-keuring en airco-onderhoud kunt u met uw Mercedes-Benz ook bij ons terecht.

Ons personeel volgt regelmatig cursussen om weer helemaal gekwalificeerd te zijn in de nieuwste technieken van Mercedes-Benz.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden van Mercedes-Benz neemt Friedhelm Felder graag de tijd voor u als gesprekspartner. Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Maak dan snel een afspraak met Autobedrijf Felder!

Bij Autobedrijf Felder staan kwaliteit, tevredenheid en goede service hoog in het vaandel.

Bij Autobedrijf Felder bent u verzekerd van:

  • Originele Mercedes-Benz onderdelen
  • Originele Mercedes-Benz diagnoseapparatuur
  • Service aan alle modellen
  • Ruim 30 jaar ervaring en specialisatie
  • Voordelig
  • Hoge kwaliteit

                     

Sitemap / Disclaimer/privacy policy / Designed by J. Verhaaff 

Copyright © 2019 All Rights Reserved