Onderhoud & reparatie

Periodiek onderhoud is heel belangrijk. Niets is zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Om dit te voorkomen, helpen wij u graag verder. Je zou kunnen besparen op onderhoud, maar dat houdt een risico in. Hogere kosten voor reparatie, kans op pech, maar ook de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto met een (volledig) ingevuld onderhoudsboekje levert bij inruil van de auto meer op en is meestal makkelijker te verkopen.

Het is verstandig om in ieder geval één keer per jaar uw auto naar de garage te brengen voor onderhoud. Dat helpt bij het voorkomen van een hoop narigheid aan de auto en zorgt ervoor dat u veilig de weg op kunt. Autobedrijf Felder is Sterk in ieder merk. Dat betekent dat wij iedere auto onderhoud kunnen geven, ongeacht de leeftijd van de auto, en dat alles tegen een scherp tarief. U hoeft dus niet op zoek naar de dure merkdealer.

U blijft mobiel

Dat uw auto reparatie nodig heeft, is vaak al vervelend genoeg. Als u dan ook nog afhankelijk bent van uw auto, bijvoorbeeld voor uw werk, kan een onverwachte autoreparatie een lastige kwestie zijn. Daarom zorgen wij voor een vervangende auto of leenfiets gedurende de reparatie, zo blijft u mobiel!

Originele onderdelen

Autobedrijf Felder maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit. Deze onderdelen komen dan meestal van zogenaamde OEM-leveranciers (Original Equipment Manufacturer). Denk hierbij aan Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO. De onderdelen die wij gebruiken bij de reparatie zijn dus vaak dezelfde als die in de fabriek in de auto zijn gemonteerd. 

Autobedrijf Felder

  • Universeel garagebedrijf
  • Mercedes specialisatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dealer kwaliteit
  • Universeel tarief
  • Open en eerlijk
  • Iedereen is welkom 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.30
Dinsdag 08.00 – 17.30
Woensdag 08.00 – 17.30
Donderdag 08.00 – 17.30
Vrijdag 08.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 13.00
Zondag Gesloten

Contact

Autobedrijf Felder
Zelhemseweg 19
7255PS Hengelo (Gelderland)
Tel. 0575 – 46 47 93
info@autobedrijf-felder.nl
www.autobedrijf-felder.nl

Privacy Policy / Sitemap / website ontwikkeld door J.Verhaaff / Copyright Autobedrijf – Felder Hengelo (Gelderland)