Bandenservice

Is uw auto toe aan nieuwe banden of bent u van plan winterbanden te kopen voor uw auto? Elke weg- of weersituatie vraagt hierbij om een specifieke kwaliteit autoband. Autobedrijf Felder levert diverse soorten banden,  zoals zomerbanden, winterbanden, budgetbanden, SUV-banden en runflatbanden. 

Wij adviseren u graag over de verschillen en de beste keuze voor uw auto en budget. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in ons aanbod. De banden onder uw auto zijn het enige contact tussen de auto en het wegdek, ter grootte van een bierviltje! 

Goede grip, wegligging en waterafvoer zijn dan ook van groot belang. Dit leidt niet alleen tot minder ongevallen, maar ook de doorstroming op de weg wordt hierdoor verbeterd.

top-commercial-truck-tire-brands

Uitlijnservice

Stoepjes, een aanrijding en putten in de weg veroorzaken afwijkingen in de wielstanden. Door uw auto te laten uitlijnen, worden deze afwijkingen opgeheven. Uitlijnen zorgt ervoor dat uw banden en auto-onderdelen minder snel slijten, u minder brandstof verbruikt en veiliger en comfortabeler rijdt. 

Staat uw stuur schuin, trekt uw auto naar één kant of stuurt hij zwaarder? Dan is hij niet goed uitgelijnd. Wij adviseren u om minimaal éénmaal per jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren. Plan de uitlijning vandaag nog in!

Winterbanden

Tegenwoordig is het vrij normaal om in de winter op winterbanden te rijden. Winterbanden hebben niet alleen bij sneeuw en ijzel veel meer grip dan zomerbanden, maar ook bij een koud en nat wegdek. Vooral bij het remmen hebben winterbanden een betere grip. Een ander voordeel is dat winterbanden zichzelf terugverdienen. U rijdt gedurende het jaar op twee sets banden, waardoor de zomerbanden van uw auto minder snel slijten.

Zomerbanden

Wij bieden u de mogelijkheid om de zomerbanden of winterbanden van uw auto bij ons op te slaan. Wij hebben een volledig gedigitaliseerd opslagsysteem in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de banden van uw auto wisselen en opslaan. Alle banden in onze bandenopslag zijn verzekerd tegen brandschade en diefstal.

Autobedrijf Felder

  • Universeel garagebedrijf
  • Mercedes specialisatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dealer kwaliteit
  • Universeel tarief
  • Open en eerlijk
  • Iedereen is welkom 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.30
Dinsdag 08.00 – 17.30
Woensdag 08.00 – 17.30
Donderdag 08.00 – 17.30
Vrijdag 08.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 13.00
Zondag Gesloten

Contact

Autobedrijf Felder
Zelhemseweg 19
7255PS Hengelo (Gelderland)
Tel. 0575 – 46 47 93
info@autobedrijf-felder.nl
www.autobedrijf-felder.nl

Privacy Policy / Sitemap / website ontwikkeld door J.Verhaaff / Copyright Autobedrijf – Felder Hengelo (Gelderland)