Aircoservice

airco reiniging

Airco Reiniger

De wereld is in sneltempo aan het veranderen. Milieu en gezondheid staan met stip bovenaan de prioriteitenlijst van de klant. De focus van de meeste autobedrijven is echter gericht op het oplossen en voorkomen van vervuilingsproblemen door fossiele brandstoffen, terwijl de gezondheid van de klant ook gebaat is bij zuivere lucht in de auto.

Eén van de services die daarom meer aandacht in de werkplaats verdient, is het periodiek en grondig reinigen van het aircosysteem. Zelfs een volledig elektrisch voertuig heeft een aircosysteem waarin aangroei van schimmels plaatsvindt, die nadelig kunnen zijn voor de gezondheid van de inzittenden. 

Onzichtbare kiemen, schimmels en bacteriën

In elke airco verzamelen zich in de loop der tijd schimmels, die schadelijk zijn voor de gezondheid. Nagenoeg elk voertuig kampt met deze vervuiling. Bij bestuurders of passagiers kan dit leiden tot niesaanvallen,  hooikoorts, allergische reacties en zelfs longinfecties.

Het airco well® systeem zorgt voor gezonde lucht in de auto. Bescherm de gezondheid van de klant proactief en reinig elke airco minstens één keer per jaar volgens de enige gecertificeerde methode.

Airco Onderhoud

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Daarnaast beseft de gemiddelde automobilist zich niet dat een slecht onderhouden airco gezondheidsklachten kan veroorzaken. 

Bij Autobedrijf Felder in Hengelo Gelderland geven wij uw airco- of climatronicsysteem het juiste onderhoud, waarna u weer gezonde lucht inademt.

Wanneer de airco over te weinig koudemiddel beschikt, ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik.  

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden, maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. 

Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. 

Uit onderzoek blijkt dat ‘frisse bestuurders’ alerter reageren en tot dertig procent minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepalen uw airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 keer meer verontreinigd is dan de buitenlucht?

Wij dragen er zorg voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken.

Een goed onderhouden airco zorgt voor:

  • Lager brandstofverbruik
  • Hogere concentratie van de bestuurder
  • Hoger rij-comfort en kan irritatie aan ogen en luchtwegen voorkomen

En……voorkomt dure reparaties.

Autobedrijf Felder

  • Universeel garagebedrijf
  • Mercedes specialisatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dealer kwaliteit
  • Universeel tarief
  • Open en eerlijk
  • Iedereen is welkom 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.30
Dinsdag 08.00 – 17.30
Woensdag 08.00 – 17.30
Donderdag 08.00 – 17.30
Vrijdag 08.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 13.00
Zondag Gesloten

Contact

Autobedrijf Felder
Zelhemseweg 19
7255PS Hengelo (Gelderland)
Tel. 0575 – 46 47 93
info@autobedrijf-felder.nl
www.autobedrijf-felder.nl

Privacy Policy / Sitemap / website ontwikkeld door J.Verhaaff / Copyright Autobedrijf – Felder Hengelo (Gelderland)