Werkplaats

Autobedrijf Felder Sterk in ieder merk. 

Friedhelm Felder is met zijn jarenlange ervaring in het onderhoud en reparaties van Volkswagen en Audi en expertise en specialisatie van Mercedes-Benz uw onderhoudsspecialist in de regio. Natuurlijk kunt u met ieder merk auto bij ons terecht in onze mooie werkplaats. Wij beschikken over moderne gereedschappen en werken met hoogwaardige kwaliteit smeeroliën en onderhoudsproducten om uw auto te verzorgen en in een optimale staat te houden. Daarnaast zijn een RDW-erkend APK-keuringsstation.

APK-keuring

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Het blijft echter een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar door probleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijft dus belangrijk, ook als uw auto is voorzien van een geldige APK-keuring!  

Onderhoud

Periodiek onderhoud is heel belangrijk. Niets is zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Om dit te voorkomen is onderhoud belangrijk. Je zou kunnen besparen op onderhoud, maar dat houdt een risico in. Hogere kosten voor reparatie, kans op pech, maar ook de veiligheid kan in het geding komen. Een goed onderhouden auto met een (volledig) ingevuld onderhoudsboekje levert bij inruil van de auto meer op en is meestal makkelijker te verkopen.

Autobedrijf Felder

  • Universeel garagebedrijf
  • Mercedes specialisatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dealer kwaliteit
  • Universeel tarief
  • Open en eerlijk
  • Iedereen is welkom 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.30
Dinsdag 08.00 – 17.30
Woensdag 08.00 – 17.30
Donderdag 08.00 – 17.30
Vrijdag 08.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 13.00
Zondag Gesloten

Contact

Autobedrijf Felder
Zelhemseweg 19
7255PS Hengelo (Gelderland)
Tel. 0575 – 46 47 93
info@autobedrijf-felder.nl
www.autobedrijf-felder.nl

Privacy Policy / Sitemap / website ontwikkeld door J.Verhaaff / Copyright Autobedrijf – Felder Hengelo (Gelderland)