Service

Is uw auto toe aan een grote of kleine beurt, APK of nieuwe banden? Wijj zijn uw vertrouwde adres aan de Zelhemseweg 19 in Hengelo Gelderland.

U kunt bij ons terecht met ieder merk auto, ongeacht leeftijd of type.

Wij zijn een RDW-erkend APK-keuringsstation.

Naast alle merken die wij kunnen onderhouden, zijn wij gespecialiseerd in Mercedes-Benz. Autobedrijf Felder in Hengelo Gelderland is met uitstek de Mercedes-Benz-specialist van de Achterhoek!

Aircoservice

Beschikt uw auto over een airco, dan is onderhoud erg belangrijk. Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden, maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. 

Wij dragen er zorg voor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Een goed werkende airco geeft u gezonde lucht.

Bandenservice

Gelukkig denkt u hier niet iedere dag aan, maar de autobanden zijn naast de remmen misschien wel de belangrijkste onderdelen van uw auto op het gebied van veiligheid. Beseft u eens dat het stukje rubber van maar 1,5 cm dik waarmee u over de snelweg raast bij een onverwachte gebeurtenis op de weg niet doet wat u er van verwacht. Wij helpen u graag met het goed onderhouden van uw autobanden.  

Elke weg- of weersituatie vraagt om een specifieke kwaliteit autoband. Daarom leveren en monteren wij diverse soorten banden, zoals zomerbanden, winterbanden, budgetbanden, SUV-banden en runflatbanden. Wij adviseren u graag over de verschillen en de beste keuze voor uw auto en budget. Kwaliteit en veiligheid spelen een belangrijke rol in ons aanbod. Rijdt u ’s winters op winterbanden naar de wintersport? Uw zomerbanden slaan wij graag voor u op in ons magazijn, zodat deze niet in uw koude schuurtje hoeven te liggen.

Autobedrijf Felder

  • Universeel garagebedrijf
  • Mercedes specialisatie
  • Duidelijke afspraken
  • Dealer kwaliteit
  • Universeel tarief
  • Open en eerlijk
  • Iedereen is welkom 

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.30
Dinsdag 08.00 – 17.30
Woensdag 08.00 – 17.30
Donderdag 08.00 – 17.30
Vrijdag 08.00 – 17.30
Zaterdag 09.00 – 13.00
Zondag Gesloten

Contact

Autobedrijf Felder
Zelhemseweg 19
7255PS Hengelo (Gelderland)
Tel. 0575 – 46 47 93
info@autobedrijf-felder.nl
www.autobedrijf-felder.nl

Privacy Policy / Sitemap / website ontwikkeld door J.Verhaaff / Copyright Autobedrijf – Felder Hengelo (Gelderland)